Academia 1,61 este proiectul meu de suflet, un proiect de educaţie non-formală prin turism de aventură pentru cei ce s-au plictisit să asiste la prezentări şi cursuri pe proiector şi flip-chart și sunt dispuși să iasă din sfera de confort.  Noi organizăm tabere, excursii şi activităţi altfel, cu poveste, cu morală, încurajând participanţii să îşi tragă singuri concluziile şi să înveţe prin experienţele avute alături de noi.

Afla mai mult...

 

Shinri Dojo Aikido Aikikai este un dojo de Aikdo, pentru adulți și copii, parte a Fundației Române de Aikido Aikikai, afiliat la Hombu Dojo din Japonia. Am deschis acest dojo pentru că sunt convins că Aikido poate avea un impact pozitiv în dezvoltarea personală a oricui.

Afla mai mult...

Turul României pe 2 roți și două picioare sau 2roti2picioare.blogspot.com este un blog de călătorie cu motorul, un proiect prin care am încercat să dovedesc ca avem lucruri (si locuri) care merita vazute si facute in Romania. Proiectul a însumat 218 obiective, 24 de ghizi, aproximativ 10.000 km în doua luni de calatorie.

Află mai mult...

 

Arhitecton este biroul de arhitectură pe care îl administrez și care se ocupă cu realizarea de proiecte de arhitectură și design interior. Realizăm proiecte de arhitectură, amenajări interioare, precum și modelare 3D.

Află mai mult...

Derivat din toate proiectele și pasiunile mele a rezultat și participarea în emisiunea Visuri la Cheie de la PROTV, în calitate de arhitect și co-prezentator, devenită un proiect în sine pentru că a necesitat foarte multă implicare atât fizic (practic au fost luni întregi petrecute pe șantiere), cât și emoțional.

Află mai mult...